Sunday, 30 November 2008

Home Sweet Home

Bila dah lebih seminggu cuti ni, tetiba aku teringatkan rumah aku yg 1 lagi.. Rumah yg aku n housemate aku gelarkan 'Rumah Transit'.. Rumah yg aku dah duduk lebih kurang 4 bulan sejak aku posting @ SKLE. Rumah yg kebanyakan masa waktu aku ada kat sana aku rasa sungguh sibuk.. Tapi makin lama aku rasa makin best n selesa tinggal kat rumah tu..

Inilah rumahnya...

'Keta Couple' kak b hehe

----------------------------------------------------------



Pandangan sisi dr assembly court..


Yang ini pulak my family's house.. err yang ini pun kira rumah transit jugak pada aku.. Tp kat sinilah aku tinggal sejak umur aku 10 tahun.

Erm nanti aku wat le tour de my house plak..

Friday, 14 November 2008

Close Book

Lamanya aku dah tak mengapdet blog ni.. banyak benda nak kena sapu²..Sampai berhabuk² dan bersawang.. Memang dah lama gila aku x update.. sejak² aku posting.. dan kunun² nya dah jadik cikgu separa betul.. (separa betul, sbb aku still pegang title GST).