Wednesday, 15 July 2009

Who can you trust??

PRELUDE
Aku rasa macam blog nih tempat terbaik aku meluahkan perasaan. Kekadang kita rasa nak meluahkan sesuatu tp mcm tak tau nak meluah pada siapa. Dalam usia nak menjejak 27 tahun nih antara lessons yg aku belajar ialah jgn mudah meluah perasaan kpd sesiapa. Might as well think that s my own character.

----------------------------------------------------------------------------------------------

As the saying goes, life is never a bed of roses. Kalo smlm mood aku sgt baik n aku sgt hepi, hari ini aku sgt stress n mood x berapa nak baik. Nasib baik la graf mood aku jatuh bila dah abes waktu sekolah tadi.

Kata my osmet, Kak Bi, aku ni x cukup tegas orgnya. Well that's a fact I wont deny it. Huhu someone kata aku ni brutal.. that's also a fact. Memang aku akui aku agak kasar (ke mmg kasar ek?) Tapi tgk la dalam situasi yang mcm mana. Satu lagi fakta pasal diri aku yg aku sembunyikan ..aku sebenarnya can be very fragile.

Kadang2 sebab nak menjaga hati banyak pihak aku terima keputusan yang org buatkan utk aku. Entahla, kadang2 x sampi hati nak tolak. Tapi lepas tu aku jugak yang makan hati. Ada orang lain nak amik tau? Nobody cares!

------------------------------------------------------------------------------------------------
Aku tarik balik kata2 aku dlm prelude tadi. Lepas 3 perenggan aku x terluah2 jugak apa yang aku nak luahkan tadi. Memang betul aku tak mudah meluah. Walaupun cuma pada hamparan elektronik yang sunyi sepi nih... Biarlah aku simpan kemas-kemas dalam hati. Rasanya masih ada ruang lagi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Who can you trust? I guess I trust myself the most.

Thursday, 9 July 2009

I just dont have the mood

I'm soo bored lately, but still no plan to revive this blog. Hopefully I will have the mood to do so.Tgk blog org yg selalu di touch up kan cantik2..rasa jealous jugak. Tgk lah nanti maybe once in a while. Apparently, I dont think I have enough time in hand to do this. With slow internet speed, it may takes hours.