Saturday, 17 August 2013

Cuti Raya~Entri rojak dan merapu

Assalamualaikum..

Lamanyaaa tinggalkan blog. Eh, macam tak biasa kan hehehe.
Tak tau lah aku busy dengan apa. Tapi rasanya bukan lah busy sepanjang masa.
Cuma... malas.. huhu  #apapuntakboleh

Walaupun aku tau aku cuma membebel sorang-sorang kat sini, tapi nak jugak ucapkan
Selamat Hari Raya pada pembaca blog yang kemungkinan besar tersesat ke sini lalu membaca entri ini, hehe.

Entri Korea pun dah lama gila terbengkalai. Entahlah, macam malas nak sambung. Tengoklah macam mana.
Jangan-jangan sampai aku repeat trip ke Korea next year, pun masih terbengkalai.

Ye, a plan has been made. Just a rough one, je pun. Tapi most probably jadi kot.
Now bila dah merasa sekali travel, tak tau lah kenapa rasa nak travel lagi. I guess sebab aku memang suka berjalan kot sebenarnya. Walaupun tak terbukti dengan kata-kata.. Well If you know me, aku spesis yang macam malassss gila nak berjalan. Percaya tak, sejak balik dari Korea bulan November 2012, aku memang tak pernah lagi tinggalkan Batu Pahat. Dah dekat 9 bulan. Setia bertapa. Hanya di satu daerah. Hidup aku pergi dan balik kerja je. 
@__@

Oklah. Rasa macam nak berhenti menaip sebab nak sambung tengok drama.. Ni pun lagi satu. Kalau dah mula bekerja nanti, rasa OFF sangat dengan drama-drama ni. Malas & tak sempat pun sebenarnya.

Maafkan daku kerana entri cap recycle bin ini.