Thursday, 5 December 2013

Hiasan kelas - Label Papan Kenyataan

Assalamualaikum.

Aku rasa bersalah bila check keywords yang membuatkan orang masuk blog ni.
Mostly sebab hiasan kelas; dan aku rasa seperti tak menyumbang apa-apa..

Maka marilah, entri ini khas untuk rakan-rakan guru.
Aku nak share sesuatu yang mungkin boleh digunakan;
Label untuk papan kenyataan.

Ini pun sebenarnya aku download dari http://www.sparklebox.co.uk/
Silalah masuk ke situ ya.. Macam-macam ada untuk dimuat turun.
Tinggal rajin dengan tak je..

Jadi, ini label dalam bentuk rupa roket. Ada banyak fail sebab warnanya berbeza-beza.
Boleh diedit..
Jemputlah men download

Kat bawah ni rupa roket tu dalam words,
























Rocket 1
Rocket 2
Rocket 3
Rocket 4
Rocket 5
Rocket 6

Selamat memuat turun dan mengedit rakan-rakan guru  ^^

No comments:

Post a Comment