Wednesday, 4 December 2013

Jadual dan Tarikh Gaji Kakitangan Kerajaan bagi tahun 2014

Assalamualaikum  & Hai..

Sekian lama menghilang, kerana diri ini adalah begitu femalasss.
Short update ini hanya untuk berkongsi jadual gaji untuk kakitangan kerajaan bagi tahun 2014.
Dan lama jugak keluar tak silap aku.

Boleh print sebab aku dah taip lawa-lawa dan elok-elok..
Nak edit pun boleh, silakanlah.
Tapi download lah dulu ye?

Kenapa jadual gaji?
Tak kisah la apa pun reason nak simpan dan print elok-elok jadual gaji ni kan..
Kalau aku, aku perlu tau jadual gaji sebab senang nak merancang perbelanjaan.


*Nak display cantik-cantik kat sini, aku malas nak belajar balik how to draw table guna HTML.. begitu ALIEN sekali rupa coding2 itu pada pandangan mata aku sekarang. Pakai Word senang. Habis cerita. Dah jangan banyak bunyi tinggal download je kann~

Aku hanya mampu screen caps je.



Dan ye, ucapkan lah terima kasih kalau rajin nak tinggalkan komen di bawah..
Kalau malas, takpe. Sedekahkan al-Fatihah untuk aku pun dah cukup.
Semoga aku jadi seorang yang lebih rajin, baik & lembut hatinya.. Gitu.. ^^

Download:
Tekan SINI ye....

Sehingga jemari ku rajin untuk mengetuk-ngetuk semula papan kekunci yaaaa..
Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment